PC Reparatie Amsterdam
U bevindt zich hier: Startpagina » PC Hulp Amsterdam

Computerhulp Amsterdam

Computerhulp aan huis in Amsterdam

Voor computerhulp aan huis komt onze Computer Service Amsterdam graag langs. De Computer Experts komen bij jou thuis om de computer of laptop problemen op te lossen. Je hoeft dus niet de computer weg te brengen en met verschillende computer onderdelen te slepen. En aangezien wij allerlei computer onderdelen bij ons hebben kunnen wij jou direct snel en vakkundig van dienst zijn. Onze Computer Service Amsterdam op locatie wordt door al onze klanten als vakkundig en heel prettig ervaren!

Computerhulp op Afstand

Wij beschikken over een Computerhulp op afstand programma. Hierdoor kunnen wij in overleg en beveiligd jouw computer overnemen om computerproblemen op te lossen. Dit gebeurt pas nadat je ons een speciaal gegenereerde code hebt doorgegeven. De verbinding kan dus alleen maar gestart worden als wij die code door hebben gekregen. Vooral voor kleinere computerproblemen is computerhulp op afstand de uitkomst. Denk dan een email instellen of pc opschonen. Onze computerhulp op afstand berekenen wij per kwartier.

Computer opschonen

Een Computer opschonen is na verloop van tijd zeker aan te raden! Natuurlijk geldt dit ook voor laptop opschonen en pc opschonen. Doordat er van alles op de pc gebeurt loopt de pc vol met allerlei nutteloze bestanden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van internet en programma's installeren en de-installeren. Deze onnodige bestanden kunnen wij verwijderen, zodat je weer optimaal kunt genieten van de snelheid van je computer. Je kunt weer prettig en snel werken op je laptop of pc. Onze Computer Service Amsterdam beschikt over goede kennis en juiste programmatuur om je snel en vakkundig hulp te bieden bij de computer opschonen of laptop opschonen.

Computer installeren of Computer herinstalleren

Een computer installeren of laptop installeren is een van de diensten van onze Computer Service Amsterdam. Het installeren vindt voornamelijk plaats bij aanschaf van een nieuwe computer of nieuwe laptop. En ook een pc herinstallatie kunnen wij verzorgen. Een computer herinstalleren gebeurt bijvoorbeeld bij het invoeren van een ander besturingssysteem. Of wanneer je de computer helemaal schoon wilt hebben. Een computer herinstallatie of laptop herinstallatie zullen wij altijd compleet verzorgen. Hierdoor zullen je eigen documenten, je muziek, je foto's en al je data behouden blijven.

Computer Onderhoudscontract

Graag bieden wij al onze klanten in de regio Amsterdam een computer onderhoudscontract aan. Als je verzekerd wilt zijn van een goed werkende computer of laptop, die ook regelmatig onderhoud krijgt kun je bij ons een onderhoudscontract afsluiten. De verschillende onderhoudscontracten zijn uitstekend ingedeeld, zodat er ook voor jou altijd een geschikt computer onderhoudscontract is.