PC Reparatie Amsterdam
U bevindt zich hier: Startpagina » Netwerk

Netwerk Computers Aanleggen

ComputerNetwerk

Een computernetwerk nieuw aanleggen en instellen kan op verschillende manieren. Eerst wordt in overleg bepaald welk soort netwerk de beste oplossing is in jouw persoonlijke situatie. Vervolgens kunnen wij een van de volgende drie soorten netwerken installeren: een Bedraad Netwerk, een Draadloos Netwerk of een Stroom Netwerk.

Bedraad Netwerk

PC Bedraad Netwerk.

Een Bedraad Netwerk voor PC aanleggen.

Bij een bedraad netwerk vindt de datacommunicatie in het computernetwerk plaats via een netwerkkabel. Een bedraad netwerk is een gedegen en betrouwbaar systeem. Voor een bedraad netwerk worden speciale kabels aangelegd. Het aanleggen van de netwerkkabels kan tijdrovend zijn en daardoor kan een bekabeld netwerk kostbaar worden. Een bedraad netwerk is erg betrouwbaar. Ook de beveiliging is prima voor elkaar. Om de voordelen en nadelen van een bedraad netwerk te bespreken kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Draadloos Netwerk

PC Draadloos Netwerk.

Bel De Computer Experts Amsterdam voor een Draadloos Netwerk.

Sinds enkele jaren is een draadloos netwerk enorm populair. Tegenwoordig zijn nagenoeg alle mobiele apparaten uitgerust met draadloze functionaliteit. In tegenstelling tot een bedraad netwerk communiceren de verschillende apparaten in huis niet via netwerkkabels, maar via een draadloze technologie. Het lokale netwerk in huis is wifi. Ook bij een draadloos netwerk heb je tegenwoordig snel en stabiel internet. Bij het aanleggen en instellen van een draadloos netwerk zullen wij extra aandacht besteden aan de beveiliging! Om de voordelen en nadelen van een draadloos wifi netwerk te bespreken kun je contact met ons opnemen.

Stroom Netwerk

PC Stroom Netwerk.

Als het wifi signaal van een draadloos netwerk voor je computers te zwak is gebruik je een Stroom Netwerk.

Een Stroom Netwerk plaatsen kan nodig zijn als het signaal van de router van een draadloos netwerk een te grote afstand moet overbruggen naar een laptop of computer in huis of kantoor. Want als de afstand te groot wordt zal het signaal te zwak worden voor de computer. Een uitstekende oplossing is dan een Stroom Netwerk. Een Stroom Netwerk is namelijk overal in huis of kantoor te gebruiken en ook heel gemakkelijk te verplaatsen. Het is een erg mobiel netwerk, dat op elke plek kan worden gebruikt. Bij een Stroom Netwerk wordt een stroomsignaal omgezet in een netwerksignaal door een homeplug of powerplug. Maar niet elk stroomnetwerk heeft dezelfde kwaliteit en snelheid! Wij helpen je graag verder om het juiste Stroom Netwerk te kopen, zodat je overal in huis of op kantoor optimaal kunt genieten van je pc of laptop.

Netwerkproblemen PC Amsterdam

Ook voor een reeds bestaand computernetwerk waar zich problemen voordoen kunnen wij je verder helpen. Alle netwerkproblemen oplossen doen wij aan huis of op kantoor! Het maakt niet uit of het een bedraad netwerk, stroomnetwerk of draadloos netwerk is. Bel snel met De Computer Experts Amsterdam als je hulp nodig hebt bij computer netwerkproblemen!